perjantai 30. tammikuuta 2015

Viikkopunnitus.

Heippa taas!

Kävinpä tuossa heti aamutuimaan vaa'alla vain huomatakseni ettei paino ole tipahtanut, eikä tosin noussutkaan viime perjantaista. Tulos on siis edelleenkin 109.3kg.
Vyötärönympärys on pienentynyt 1,5cm.
En uskonutkaan kovin suureen heilahdukseen ensimmäisen viikon suhteen, sillä kropalla on paljon opeteltavaa.
Huomionarvoista on se, että vaikka lautaselliset on aivan julmetun kokoisia, on syöminen alkanut helpottaa. Kaikki kasvikset ja itse ruoka menee jo hyvin alas. PT:n kanssa juteltiin, että on tärkeää syödä kaikki mitä hän on listannut, sillä onhan kasviksissa toki kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. Kuidun saanti on muutoin tällä ruokavaliolla aika vähäistä.

Kaikenlaisia erilaisia juttuja huomaa kropassa, jotka voi toki liittyä muuhunkin mutta haluaisin liittää ruokavalion muutokseen koska ovat alkaneet samoihin aikoihin; naama kukkii, päätä särkee ja maha on löysällä.
Vedenjuonti on sellainen asia, että se vaatii kai eniten ponnisteluja. Puolitoista litraa, ja kaksikin menee ihan hyvin, mutta kolme... Siinä on jo työ ja tuska. Olen ottanut keinoja käyttöön; juon huoneenlämpöistä vettä (mitä muuten suositellaankin sen takia että imeytyy paremmin), ja lorautan sinne sitruunanmehua. Jokaisen ruokailun yhteydessä, ruuan jälkeen juon ison lasin. Ehkä siihenkin tottuu.

Ruokakuvia en nyt taida laittaa, kun ne on joka päivä kuitenkin niitä samoja :D

2 kommenttia:

  1. Toi vedenjuonti on kyllä paha... Vessassa saa ravata about puolen tunnin välein (tuleepahan töissä liikuttua tietokoneelta :D) ja vesipulloa kantaa mukana joka paikassa. Kun ei meinaa kauppareissusta selvitä kotiin ilman vessataukoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo! Koko ajan on pissahätä jo siinä 1,5 litran jälkeen. Helpottaakohan se ollenkaan ajan kanssa? :D

      Poista

Kommentointi on suotavaa mutta ei pakollista. Mieti kuitenkin mitä kommentoit!