sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikonlopun ruokailut

Tästä se lähtee!

Olen 34 vuotias rouvasnainen etelä-Suomesta, ja olen kyllästynyt läskeihini. Tässä blogissa kuvaan syömiseni valehtelematta ja mitään poistamatta jotta voin konkreettisesti nähdä syömiseni, seuraan edistymistä ja pohdin suhdettani ruokaan. Merkitsen kaikki syömiseni Kiloklubin ruokapäiväkirjaan, johon tässä blogissa nähdyt kalorimäärät perustuvat.
Painon on pudottava. Pituuteni on 162 ja tämänhetkinen painoni 111.3kg. Hirvittävä luku.
Nyt se on kuitenkin loppu, ja matkani alkaa tästä. Tervetuloa seuraamaan!

Perjantaina:

Iso kuppi Eael Grey teetä maidolla, maustamatonta jogurttia, soijahiutaleita ja puolikas banaani, päivällisellä papupastaa jossa oli 15% ruokakermaa, ja feta-salaattia jossa pesto-oliiviöljy salaatinkastiketta.  Iltapalaksi kreikkalaistyyppinen jogurtti mansikkakastikkeella.

Päivän kalorit:

975kcal.

Paino:

112.8kg





Lauantaina:

Aamupalasta ei ole kuvaa mutta söin maustamatonta jogurttia johon pilkoin viisi viinirypälettä, kolme riisikakkua jossa oli päällä eilistä fetasalaattia, kahvia maidolla yhden mukin.

Lähdimme Isoon Omenaan jossa join ison lasin mustaa teetä maidolla ja kana-kolmioleivän.
Päivälliseksi quorn-tortilloja jonka sisältö oli; quorn-fileitä, kurkkua, fetaa, salaatinlehtia, guacamolea ja creme fraishcea. Söin niitä KOLME! Illalla 6  karkkia.

Päivän kalorit:

1187kcal



Sunnuntai:

Aamupaino:

111.3kg

Aamupalaksi kuppi kahvia maidolla ja maustamatonta jogurttia, sekä muutama viinirypäle.
Päivälliseksi punaiseen maitoon tehty kesäkeitto jossa voita, gluteeniton näkkileipä Oivariinilla.
Iltapalaksi teetä maidolla ja riisikakkuja Oivariinilla.

Kalorit:

489kcal (Liian vähän!!)





5 kommenttia:

  1. Hei - ilmoittaudun blogisi lukijaksi ja toivotan menestystä laihduttamisen vaikealla ja karikkoisella polulla.

    Pikkuisen 'vaaran' merkkejä näen varsinkin tuossa perjantain ruokailussa. Kaiken kokeilleena tiedän, että ainakin minulla liian tiukalle vedetyt kalorit (varsinkin päivällä) aiheuttavat hillittömät syömähimot illalla tai viimeistään seuraavana päivänä. Mutta yksilöllistähän tämä on ja pitää löytää se oma tapansa, jota minäkin parhaillani etsin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitos viestistä, kiva että sain heti lukijoitakin :) Olen pitkään elänyt aika vähillä kaloreilla, syön 2-3 kertaa päivässä ja ongelmana itsellä on juuri se että nuo pienetkin kalorit ajoittuvat kahdelle aterialle jolloin aterioiden koko kasvaa suuremmaksi kuin olisi tarve. Tavoitekalorimäärä on tällä hetkellä 1500 joka harvoin täyttyy, ja ruokailujen sijoittaminen useammalle kerralle päivässä. Syön liian vähän, mutta kerralla liikaa. Paino ei tipu tällä tavalla, ja tällä aloituspostauksella halusin antaa osviittaa siitä, miten olen tähän asti syönyt. Toivotaan että jatkossa asiat muuttuu :)

      Poista
  2. Heipsan!

    Voihan Iittala/Arabia - olen jo ihan myyty. Näin kasvissyöjän vinkkelistäkin nuo ruuat näyttävät maukkailta, erityisesti kiinnostivat nuo quorn-tortillat, mistä ne ovat tehty?

    Aion ehdottomasti jäädä lukemaan blogia, tsemppiä hirveästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Iittala ja Arabia rules :D <3

      Quorn on sieniproteiinista tehty tuote ja voin sanoa että nuo quornfileet olivat ihan julmetun maukkaita, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan juuri tortilloihin.

      Kiva että jäät lukijaksi, itsekin aiemmin suuremmaksi osaksi kasvisruokailija, mutta nyt kokeilen tätä lihallisuutta hetken :D Varmasti jatkossa tulen korvaamaan osan liharuuista juuri näillä soija ja quorn-tuotteilla. Ovat vaan pirun kalliita!

      Poista
    2. Aijjaa, onko maha (ja pää) ottanut lihan ihan hyvin vastaan? Täällä ei liha pysyisi suussa maistamista kauempaa - se järkyttävä pahoinvoinnin tunne vaan tulee päälle. Enemmänhän se on henkistä.

      Mut eikös sitä sanota, että kasvissyöjät söis muutenkin pelkkää salaattia. Kyl pitäs laihtuu! ;)

      Poista

Kommentointi on suotavaa mutta ei pakollista. Mieti kuitenkin mitä kommentoit!