torstai 16. huhtikuuta 2015

Moikka pitkästä aikaa.

No täällä taas. Kaikenlaisia kommervenkkejä on tullut kokeiltua. Paino ei tippunut PT:n ohjeistetulla 1800 kalorin ruokavaliolla. Sen jälkeen nostettiin ylikaloreille, koska mun kroppa on varmasti vuosien epämääräisyyden jäljiltä kaikkinensa aivan sekaisin.Eli nyt on syöty hyvin, 2300 kaloria päivässä! Mutta suurin yllätys on ollut mulle se, että eipä ole paino edes noussut! Onko mun aineenvaihdunta vaan niin seis, että kroppa ei osaa käyttää mitään mitä se saa, oikein, vaan imee kaiken saamansa sisuksiinsa. Luulisi tosin että kulutusta reilusti suurempi kalorimäärä näkyisi jossain mutta eipä vaan näy, paino on ja pysyy samassa. On ollut jo sieltä tammikuusta sen 109. Kävi välillä 108, mutta pompsahti takaisin tuohon 109:ään. Kyllä on ollut mielenkiintoinen ruokamatka, ja on ollut mielenkiintoista nähdä miten kroppa reagoi. Ei mitenkään!

Maanantaina tiputamme reippaasti kalorit taas alas, kun soluista on tehty ensin näillä ylikaloreilla nälkäisiä. Odotan, että paino putoaa, mutta en odota liikoja.

Voisin ihan oikeasti tirvaista sitä ihmistä, joka tulee mulle seuraavan kerran sanomaan että laihtuu kun kuluttaa enemmän kuin syö, ja lihoo jos syö enemmän kuin kuluttaa. Vastaukseni molempiin kun on tiukka EI, henkilökohtaisen realistisen kokeilun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on suotavaa mutta ei pakollista. Mieti kuitenkin mitä kommentoit!